Instruire SSM si SU Online

Instruire online - Protectia Muncii | Smartfox.ro
Instruire online - Protectia Muncii | Smartfox.ro

Instruire SSM si SU Online

Suntem pregătiţi să vă oferim cele mai bune servicii de instruire şi testare online pe una dintre cele mai moderne şi intuitive platforme de e-Learning.

Specialiştii noştrii lucreaza permanent pentru crearea de materiale de instruire prietenoase si le revizuiesc periodic pe cele existente pentru ca lucratorii sa aiba o experienta cat mai placuta la interactiunea cu acestea.

Platforma de instruire online vine in ajutorul companiilor pentru a eficientiza procesul de instruire SSM si SU si testare a cunostintelor.

Dedicata in principal clientilor nostrii, platforma a fost construita astfel incat lucratorii unei companii, dupa inregistrare si autentificare, vor avea acces numai la materialele de instruire si testare ale propiei companii precum si la cursurile care sunt vizibile pentru orice vizitator al sitului.

Cursurile afisate pot fi accesate de catre orice utilizator inregistrat care va putea cumpara accesul pentru cursul pe care doreste sa il urmeze.

In functie de tematica abordata, materialele incarcate in curs pot fi sub forma de text, prezentare PowerPoint, pdf sau format video incarcat pe platformele Youtube sau Vimeo.

Cursurile sunt compuse in mai multe lectii, care necesita o durata minima de parcurgere.

Testarea cunostintelor se face fie la finalul cursului  fie la finalul unui modul format din mai multe lectii.

Pentru cursurile cumparate de utilizatori, avand in vedere faptul ca certificam cunostintele prin diplome de participare, pentru promovarea testului este necesar ca 80% dintre raspunsuri sa fie corecte. In cazul in care utilizatorii nu vor realiza punctajul pentru promovarea testului, ei vor putea relua cursul si relua testarea. Cursul si testarea vor putea fi repetate de maximum 3 ori, iar in situatia in care utilizatorul nu va reusi promovarea, cursul va fi considerat incheiat dar cunostintele nu vor fi certificate prin diploma.

Pentru cursurile destinate instruirii lucratorilor, pentru promovarea testului este necesar ca 60% dintre raspunsuri sa fie corecte. In cazul in care utilizatorii nu vor realiza punctajul pentru promovarea testului, ei vor putea relua cursul si relua testarea pana la obtinerea punctajului de promovare.

Testele pot fi cu unul sau mai mute raspunsuri corecte, iar intrebarile sunt aleatoare.