Termeni şi Condiţii

1. GENERAL

Folosirea pe tot parcursul prezenţilor termeni şi condiţii a cuvântului “SmartFox” va identifica compania Avalia Consulting S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Str. Laborator nr.128A în calitate de furnizor de servicii.
Serviciile oferite de SmartFox sunt îndreptate spre persoane fizice, juridice, instituții legale ş.a.m.d care au capacitatea legală de a face parte dintr-o colaborare contractuală.
Termeni, condiții și descrieri ale funcționării serviciilor oferite la care se face referire în acest document sub forma unor link-uri externe fac parte integrantă din aceşti Termeni și Condiții.
Termeni și condiții adiționali chiar dacă cunoscuți nu fac parte din prezentul document decât în cazul în care aceştia sunt introduse în mod expres și de comun acord recunoscute.

SmartFox este singurul proprietar al tuturor materialelor şi informaţiilor disponibile pe Website. Clienţii sau vizitatorii Website-ului nu vor putea copia, reproduce, distribui, comunica public, retransmite niciun astfel de material sau părţi ale acestuia, sub nici o formă şi prin nici o modalitate.

SmartFox își rezervă dreptul de a suspenda serviciile oferite în cazul încălcării dispozițiilor de mai jos sau în lipsa unui răspuns acordat în timp rezonabil privind aceste încălcări.
De asemenea SmartFox își rezervă dreptul de a dezvălui informațiile clientului conform cu Politica de Confidențialitate pentru satisfacerea oricăror cerințe legale. În cazul în care această dezvăluire nu trebuie să rămână confidențială clientul va fi anunțat în această privință.

SmartFox își rezervă dreptul de a şterge orice cont cu un preaviz de 15 zile.
Orice termen neprezentat în acest document este deschis interpretării şi schimbării de către SmartFox fără vreo notificare în prealabil.

2. CONTRACTARE

Acceptarea în prealabil a acestor Termeni și Condiții este necesară pentru orice demers privind achiziționarea serviciilor oferite de SmartFox.
În momentul efectuării unei comenzi clientul își asumă inițierea unei colaborări contractuale cu SmartFox. Vom confirma instant această inițiere dar această confirmare nu reprezintă o obligație pentru client sau SmartFox de a continua cu activarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza comanda unui client pe durata unei zile lucrătoare după examinarea autenticității și a nivelului de încredere prezentat de client respectiv comandă.

3. APLICABILITATE

Prezentele dispoziţii se aplică tuturor cliențiilor SmartFox, deținători ai oricărora dintre pachetele sau serviciile ofertate pe website, utilizarea serviciilor furnizate având loc doar sub aceşti Termeni și Condiții, aceștia aplicându-se pentru toate relațiile contractuale între client și SmartFox.
Legea sub care operează acești termeni și condiții este cea validă în momentul inițierii colaborării.

4. FINANCIAR

GENERAL

Prețurile curente și valide sunt disponibile mereu pe domeniul smartfox.ro.
Toate plățile vor fi realizate pe baza facturii proforme emise de către SmartFox.
Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor contractate.
Indiferent de moneda folosită pentru afișarea tarifelor, facturile și plățile vor fi procesate în RON la cursul BNR din data facturării conform legislației în vigoare.

EXPEDIERE

Facturile sunt trimise în format electronic pe e-mail ca ataşamente și pot fi descărcate oricând din contul de client. La cerere se pot trimite şi cu semnătura personalului autorizat pe acestea.
În cazul în care clientul solicită transmiterea facturilor în format fizic, costul transportului va fi suportat de către client.

NEPLATA

SmartFox își rezervă dreptul de a suspenda comanda clientului în cazul neplății facturii până la data scadentă indicată pe factura emisă.

RETURNAREA BANILOR

Clientul are oricând dreptul să solicite restituirea baniilor pentru serviciile achitate către SmartFox, iar SmartFox va restitui întreaga sumă.

CUPOANE PROMOTIONALE

Cupoanele promoționale sunt structurate în mai multe categorii în funcție de perioada de valabilitate, numărul posibil de utilizări și data lansării acestuia.

CUPOANE DE SĂRBĂTORI

Cu ocazia anumitror sărbători, SmartFOX va oferi cupoane de reducere la toată gama de cursuri.

CUPOANE LIMITATE

Spre deosebire de restul cupoanelor prezentate anterior, acestea nu sunt limitate din punct de vedere al unui interval de timp, ci de numărul de utilizări. Fiecare cupon din această categorie odată epuizat, nu va mai putea fi refolosit.

Condiții generale de utilizare a cupoanelor promoționale:
– cupoanele promoționale sunt disponibile tuturor persoanelor fizice și juridice;
– reducerea va fi aplicată doar comenzilor noi de cumparare a cursurilor;
– activitatea site-ului trebuie să se încadreze în Termenii și Condițiile de utilizare;
– cupoanele nu pot fi aplicate retroactiv;
– cupoanele nu pot fi corelate cu alte cupoane sau alte reduceri oferite;
– cupoanele se aplică doar sectiunii de coursuri online;
– serviciile/produsele oferite gratuit în pachetul de găzduire achiziţionat nu sunt afectate de reducere.

5. RASPUNDEREA

SmartFox nu poate fi considerat responsabil pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a echipamentelor sau a rețelei, oricare ar fi motivul care cauzează această întrerupere. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.
Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legatură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

SmartFox își asumă răspunderea în cazul în care întreruperea furnizării serviciilor a fost cauzată intenționat sau este rezultat al unei neglijențe din partea echipei. Clientul declară că înțelege și acceptă că suma totală a daunelor solicitate de acesta pentru orice motiv de la SmartFox și care ar putea fi achitat de SmartFox, nu va putea depăși în niciun mod și în niciun caz, suma totală a tarifelor achitate de către client furnizorului pe ultima factură privind furnizarea produselor sau serviciilor pentru care sunt solicitate daune.

Clientul își asumă răspunderea pentru orice daune cauzate SmartFox în mod direct sau indirect, prin utilizarea incorectă a serviciilor furnizate respectiv, încălcarea prezentelor termeni și condiții. Asta include dar nu se limitează la taxe legale, taxe avocat, taxe notariale și orice alte cheltuieli.

SmartFOX oferă prin intermediul website-ului tutoriale, exemple și răspunsuri privind diverse aspecte ale funcționării websitului smartfox.ro. Toate informațiile din aceste articole au fost testate și au fost determinate ca fiind valide în momentul publicării lor, pe modurile de funcționare de la momentul respectiv, versiunile aplicațiilor disponibile în acel moment și pe baza documentației existente. SmartFox nu garantează obținerea funcționalității prezentate respectiv dorite ca urmare a pașilor prezentați în articole la o dată ulterioară, pe alte configurații și pe alte versiuni ale aplicațiilor și prin urmare nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune care pot surveni din aplicarea informațiilor prezentate în articole indiferent de tipul acestora.

6. INTEGRITATEA DATELOR

Clientul va avea acces la conturi prin intermediul unei combinații de utilizator și parolă. Acesta este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a acestor date precum și a altor informații sensibile.
Clientul va fi răspunzător pentru orice abuz realizat prin folosirea autorizată sau neautorizată a acestor date. Dacă acesta află că o terță parte neautorizată cunoaște aceste date, trebuie să le reseteze de îndată.

7. SUPORT

Fiecare client SmartFox, indiferent de serviciul contractat va beneficia de suport prin metodele și in intervalul orar prezentat pe pagina de contact .
Timpul de răspuns poate varia în funcție de complexitatea problemei și de nivelul de solicitări de suport deschise la un moment dat.

Schimbul de informații telefonic, respectiv prin aplicația de suport, deși are loc în timp real, nu garantează o rezolvare imediată a situației prezentate.

8. VALABILITATE

Prezentul document este valabil pentru o perioadă nedeterminată.

SmartFox îşi rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document, motiv pentru care clienţii sunt rugaţi să îl consulte periodic.

Dacă aveţi întrebări adiționale vă rugăm să ne contactaţi.