Testimoniale

Află părerile celor care au apelat la serviciile noastre și cum s-au reflectat măsurile propuse în activitatea lor:

Stanila Florian

Prin colaborarea cu acest partener s-au putut implementa şi menține măsuri pentru respectarea normelor de securitatea muncii,  asigurându-se astfel climatul sănătos al activitaţii noastre. Mulţumim echipei !

Camelia Neacşu

Trainingul a fost foarte util, iar modul de prezentare excelent organizat. Am fost instruiţi asupra unor aspecte pe care adesea le trecem cu vederea, dar care sunt de o majoră importanţă în situaţii de urgenţă. Acum sunt mult mai liniştită în privinţa siguranţei locului în care eu şi angajaţii mei ne desfăşurăm activitatea pentru că am învăţat cum să ne raportăm la factorii de risc. Siguranță, claritate, implicare, sunt cuvinte care descriu cel mai bine colaborarea noastră.

Dan Grigore

Prin specificul activității noastre, securitatea muncii este esențială. Am apreciat în mod deosebit faptul ca soluțiile propuse au fost adaptate nevoilor companiei noastre. O echipă flexibilă și profesionistă!

Rotaru Simona

Echipa a identificat şi evidenţiat eficient principalele probleme de sprotecţia muncii din cadrul companiei noastre. Suntem foarte mulţumiţi de măsurile propuse şi de modul în care aceştia s-au asigurat că sunt implementate.